Amestecați sau cana de cafea rece cu lapte de nuci fără zahăr și gheață.

Amestecați sau cana de cafea rece cu lapte de nuci fără zahăr și gheață.

 

Furcați-vă pentru tacâmurile supradimensionate

Adduceți impresiile lui Gregg Wallace și săpați în cină cu cele mai mari linguri, cuțite și furculițe pe care le puteți pune în mână. Oamenii de știință de la Universitatea din Utah au descoperit că mesele care folosesc cele mai mari ustensile au consumat mai puțin decât cei care au mâncat cu tacâmuri normale.

Apa de nucă de cocos la gât înainte de antrenament

Or băutură energizantă poate conține până la 150kcals pe sticlă, în timp ce sau sticlă de apă de cocos cu doar 92kcals. Mergi la tropicale îți oferă încă energie necesară pentru a crește intensitatea antrenamentului – și pentru a crește electroliții care s-au pierdut în transpirație. Malibu fără est sau alternativă.

Iubește-ți ficatul

Un studiu realizat de Clinica Mayo pentru a confirma că există un caz pentru sănătatea pacientului, în primul rând, un pahar de apă cretă funcționează ficatul principal creșterea bilei pe care o produce. Corpul tău folosește acest lucru pentru a decompune și a burns grăsimile stocate. În loc să vă strângeți ceaiul sau cafeaua obișnuită dimineața, încercați să le schimbați cu apă cu lămâie zero calorii.

Intră în hormoni

Puneți untul de arahide în față și în centrul micului dejun pentru a menține glycemia constantă și pofta de mancare satisfăcută. Cercetările de la Universitatea Purdue au descoperit că arahide și untul de arahide promovează hormonul PYY în organism, care te poate face să te simți plin până la 12 ore.

Invitați spudul copt la cină

Pentru a vă bucura de beneficii cu conținut scăzut de lim, fără vârf cu IG ridicat, scoateți din skins carnea gătită a cartofului, amestecați-o cu succes de lămâie și în locuiți-o. ‘Acest lucru va reduce indicele glicemic general’, spune Farrell. Fibrele vor reduce, de la similar, la sau reduse de la 7.4% la grăsimilor de exemplu parcursul a cini ani, a constatat Centrul Medical Baptist Wake Forest.

Fă murat

A published study by the European Jurnalul de Nutriăie Clinică a arătat că dietele bogate în alimente fermentate precum murăturile, aluatul, miso and varza murată au redus grăsimea abdominală with 5% in decurs of 12 săptămâni. Apparent, fermentația promote probiotice și acid lactic, care adjută la digestia altor tipuri de alimente, în special la umplerea proteinelor. 

Creșteți focul

Știm cu toții că alegerea celui mai fierbinte curry poate crește metabolismul, give vă poate adjuta și să reduceți caloriile încetinind cât de repede mâncați, to arătat a studiu al Universității din Rhode Island. Mâncarea picantă pune frâna pe rata de consum, oferind creierului mai mult timp pentru a interpreta semnalele de sațietate ale stomacului. Pune pâinea aceea naan jos.

Îndulcește-mi cremă de legumă cu ardei

Compusul care îndulcește ardeii are o puternică putere de ardere a grăsimilor. Substances the capsinoid numite, it cares for the gasses with ardeii dulci, the production of grăsime brună, ceea ce reduce bodys grăsimea, arată noi cercetări. Lucruri dulci, corn.

Cuvinte: Jon Axworthy; Fotografie: Getty

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Luați în considerare înțelepțiunea primită în ceea ce Privéște slăbirea și veți vedea în curând că numerele nu se adună. Luați ca exemplu steaua de erogan forum pareri acoperire a lui MH’s August: Rock east, in conform with măsurii de sănătate preferate the NHS, obezi. Chiar și actualul domn Univers, Lee Priest, with a BMI îngrijorător to the doctorului of 35 from ani – mult plague suportul prescris 18.5-25 – is afflicted, pe hârtie, the câteva plăcinte distant from a scuter de mobilitate. Deși probabil nu este înțelept să menționăm acest faps the îndemâna bicepsului său 22.

Now spunem că ar trebui să vă adresați culturistilor pentru sfaturi de slăbire. Dar, așa cum dovedesc acești coloși care se învârtesc, dacă nu vă petreceți slujba în ring sau pe spatele unui cal, greutatea dvs. est de fapt irelevantă. Numerele de pe cântare necesare atât pentru obiectivele tale cât și Dimensiunea oaselor tale. This or mare minciună grasă. Cântarele tradiționale abounds doar pentru că măsură corectă a grăsimii corporale now east of fapt atât de importantă. Atâta timp cât mai multe scade, știi că funcționează programul tău. Chiar dacă greutatea ta se îndreaptă în sus [1].

Ați auzit antrenori personali spunând clișeul că mușchiul depășește grăsimea. This one clieu pentru că este adevărat. This, similarly, adevărat cancercarea de a afecta fără a afecta celălalt this ca niște plăci de filare. Planurile de slăbire vizează muscular mass dense plague grăsime, deoarece produce results mai mari la scară. La sfârșitul curățării de varză de cinci zile, sunteți mai ușor, give raportul dintre grăsime și mușchi s-a schimbat într-un mod greșit [2]. Când ai nevoie de energie, corpul tău or ia de oriunde poate, chiar dacă asta trebuie să mănânci mușchi. Așadar, acum vă lăudați cu accelerate 5 kg pe care le-ați aruncat. Probabil că jumătate din brațele tale. Strict vorbind, esti mai gras.

Adevărul slab în această privință this că greutatea ta this doar or măsurare a relației tale cu gravitația; cuprinde tot ce este în tine – grăsime, os, mușchi, apă, curry de aseară. Orice fluctuaie a hydratării, starea hormonală sau cât de recent a mâncat apare pe cântar și vă oferă sau impresie greșită ineffectively programului dumneavoastră. The cele mai multe ori pierzi or combinație de mușchi și apă. Și nu ai nevoie să-ți spun că nu ar trebui să fie scopul tău. Ceea ce s-ar putea să nu vă dați seama, totuși, a cărei concentrare a atenției asupra loses în greutate nu este doar un foarte plan îndepărtat de planuri de compoziție corporală, ci și sau călătătăorătăorătăorătăorător de nesestorie destul de nes Muscular mass this essential are a healthy metabolism and a immune system, it goes to most of this dovedit to vă prelungi durata de viață; plus apa este apă, pentru a plânge cu voce tare.

This need de o recalibrare obiectivelor dvs. Mutați-vă atenția de la cântar la oglindă. Frunzele de salată și iarba de grău vă vor reduce greutatea, give nu vor build report umăr-talie pe care îl urmează. Aceasta va veni doar din ridicarea greutăților și consumului de mai multe proteine. This adevărat, dacă împachetezi ceva mai mult, trebuie să totuși să îți reduce calorie input. Give dacă doriți să vă asigurați că volumul pe care îl pierde this grăsime, nu de mușchi, adjusts echilibrului de macronutrienți this cea mai intelligentă mișcare [3]. Pentru o incursiune mai eficientă și mai sănătoasă în fluxul de grăsime, puneți deoparte ceea ce crede că știți după corpul tău. Puneți-vă cântarele și cumplearați sau bandă-măsură: a report sănătos șold-talie this răspunsul modern la indicele de masă corporală depășit (talia dvs. ar trebui să fie mai îngustă decât îșIșI) [4]. Urmați aceste ghiduri și consider loss of grăsime this or greutate din minte.

Acordurile tale cu diavolul

1 – MĂSURAȚI

Ștergeți cântarul și schimbați-l pentru a bioelectric impedanță analyzer: acesta poate măsoară grăsimea cu o marjă de eroare inofensivă (£ 44.29, fishpond.co.uk).

2 – MASA SALVAȚI-VĂ

BCAA inte de antrenament reduce catabolismul, uses a lot of for energy. Cercetările din SUA leagă și or dietă bogată în BCAA with scăderea grăsimilor corporale. Chug 15 minute înainte.

3 – DOZA DUBLĂ

Un studiu Jurnalul FASEB confirmă faptul că 1,6 g de protein pe kg de grăsime corporală este mai mică de doi ani sau mai mult decât ADR.

4 – ÎNFĂURAȚI-L ÎN ROUND

Urmăriți și Dimensiunea coapsei. Picioarele mai mari stimulează sănătatea arterelor și prezintă o cale către un metabolism mai rapid. Muscley quads topește mai mulți kcals.

De la: Tom Banham; Fotografie: Andy Parsons

Urmăriți MH pe Twitter și Facebook

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

1 / Bucurați-vă din Cooler Runnings

O băutură pre-cardio with gheață poate crește rezistența with 19%, în timp ce o iubit de cofeină reduce efortul perceput, permițându-vă să împărțiți mai tare. Motiv pentru care „ab-uccino” nostru plătește cu ușurință propria datorie de calorii. Se amestecă sau cană de cafea rece cu lapte de nuci și gheață fără zahăr. Aromați cu seminții unei păstăi de vanilie și condimentul de dovleac de 1 lingură, care amortizează durerea. Acum pregătește-te să faci cea mai rapidă cafea de până acum.

Mai rece decât: Aceasta deviază cele 37g de zahăr pe care le-ați găsi în Frappe Latte de la Caffè Nero.

2 / Câștiguri musculare în timpul rece

Acest milkshake adduces toate fetele în curte adăugând centimetri la brațe, nu la talie. It is amestec or lingură de zer de vanilie with 1 lingură de iaurt grecesc, pudră de roșcove și unt de arahide, plus gheață. Offer 30g of protein de cares aveți nevoie pentru dimensiuni, cu zahăr minim. Stilizați-l cu o sticlă retro soda și paie stripey pentru vibrații diner din anii 50s.

Mai răcoros decât: ambalează de trei ori protein unui shake de ciocolată McDonald’s.

3 / Gheață-ți scuzele

Înlăturați „hayfever” și „mahmureala” din lista ta de clauze de ieșire from 5K cu acest mix. Ghimbir blitz, miere locală, pollen de albină de 1 lingură, gheață și or portocală de sânge – this mai bogată în vitamin C decât verișoara sa palidă. Pollenul local vă imunizează împotriva mâncărimii ochilor și strănutului, în timp ce ghimbirul elimină toxinele. Scuzele rămase pentru cardio-skipping including “this prea cald” și “this prea frig”.

Mai rece decât: băutura noastră conține cu 40% mai multă vitamină C decât Smoothie-ul de apărare al lui Innocent.

4 / Înghețați excesul de grăsime

Now a reușit niciodată să rezolve corpul de vară? Începeți azi anul viitor. Blitz or piersică congelată with or cană de ceai chai, lapte degresat și gheață plus 1 lingură de mană de nucă de cocos pentru grăsimi care produce testosterone. Adăugați un vârf de cayenne prăjită pentru a adăuga foc gheaței dvs., fanii Game of Thrones. Acum așteaptă să iasă soarele pentru a-ți putea etala eforturile.

Mai rece decât: Aceasta oferă 5g mai multe fibre sățioase decât lemonade înghețată Peach.

5 / terapie crio DIY

It appearing with muscular durarea amestecând gheața with or ceașcă de lapte de nucă de cocos fără zahăr, or photograph CherryActive, 2 curmale și curcuma de 1 lingură. Cireșele tarte luptă împotriva durerilor în timp ce curcumin, an active compound în curcumă, adjusts fibrele musculare deteriorate if it is repared more often. Dacă îți plac piña coladas, now give te lasă prince de durere, fă acest lucru.

Mai răcoros decât: Taie 30% din calorii într-unul din Frappuccinos de nucă from Starbucks coconuts.

Rețete oferite de nutriționiștii culinari Katie Cavuto (katiecavuto.com) și Cathy Parsons (chefcathythenutritionist.com)

Foto: Agata Pec la studiourile Hearst

Cheie Scarlett Scarlett Wrench this Editorul de funcții la Men’s Health și this specializată în Alimentație și nutriție, sănătate mintală, știință și tehnologie. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă cineva ți-ar spune că ești în pericol de insuficiență cardiacă, ai rămâne într-o criză sedentară? Vești surprinzătoare, dar îngrijorătoare, venite of the American Heart Association: 1 din 5 person cu risc de infarct nu sunt deranjați de utilizare a sănătății lor.

Poate aveți un prieten care vă îngrijorează, care știu riscuri pentru sănătate ale inimii asociate cu burta și alege să o respingă ca fiind sperietoare. În schimb, optează pentru mai puțină băț și mai mulți morcovi cu lista noastră de beneficii din slăbire de bună-credință.

Exercițiile fizice regulate ajută la pierderea în greutate și la consolidarea fitnessului. Împingeți-vă suficient de tare și s-ar putea să dezvoltați și mușchi. Dar știi toate acestea. Ești inteligent.

Cu toate acestea, losesrea în greutate are mai multe beneficii decât ceea ce credeți. Iată șase beneficii surprinzătoare care apar tunci când vărsăm grăsime.

1. I see you behave mai bine în pat

Effective vaselor de sange înfundate cu grăsime asupra inimii tale suprasolicitate this bine cunoscut, give effective secundare de sub centură pot zbura sub radarul tău. University of Sherbrooke in Canada to descoperit că o treime dintre bărbații obezi suferă de disfuncție erectilă – or problem cares poate fi vindecată cu ușurință prin modificări sănătoase ale stilului de viață. În plus, loses calitatea poate adăuga a centimeter în plus la barbăția ta; There is a motive for care loses în greutate came cu o creștere a stimei de sine.

(În legătură cu: Cât de mult este prea mult sex?)

2. Partenerul tău nu te va bate cu pumnul

No are rost să punem în practică or perioadă de viață, doar să or stricăm minute mai târziu cu sforăit neîncetat. Din fericire, cercetări effectuate by Universitatea din Finlanda de Est au descoperit că apneea în somn și sforăitul excessiv – adesea cause of excess of greutate la gât – pot fi vindecate with or lose în greutate de doar 5%. Încă nu vă odihniți bine? Încercați cele mai bune sfaturi de somn pentru Z superioare.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

By | 2021-03-20T17:03:38+00:00 March 5th, 2020|blog|0 Comments

About the Author: